Tittel

Klikk her for å redigere undertittel

PUST yoga kurs i Oslo:

Kurs høst vinter 2018/2019

Mandag kl 19 fra 27.8   Samt  12/11
Tirsdag kl 20 fra 28.8    Samt  6/11  -  

Kurs 2019 oppstart torsdag 8. januar 

Påmelding send mail til [email protected]

Alle kurs har en varighet på 1.5 time
Les mer om lærere og kurs under.

PUST yoga med Alexander Teerth 


PUST yoga er rolig yoga. Det undervises i kroppscanning, meditasjon, pustescanning, takknemlighetsøvelser, lett release og ulike asanaer/ yogaøvelser. I tillegg vektlegger Alexander Teerth Skari konsentrasjon og pranayama/ pusteteknikker - alt med fokus på å finne dyp indre ro. Alexander er Grunder av PUST yoga ™ som er en spesifikk retning inne Yoga. Han er Fysioterapeut, yogalærer,meditasjonslærer med 30 års erfaring.

Mange mennesker møter smerte i livet og denne smerten kan hjelpe deg videre i dine prosesser om man lærer å lytte og forstår hva som er hensikten med smerten. Du vil lære om sammenhengen mellom PUSTEN og det autonome nervesystemet som balanserer alle kroppens systemer. Lær å våge å lytte til hjerte og å følge det. På den måten er smerte ofte en dør som åpner til ny vekst og styrke.

I dette er det viktig å lære seg å ivareta egen helse på det fysiske, psykiske og åndelige planet. Grunder Alexander Teerth Skari er elev av Vasant Swaha, elev av Osho samt elev av Sri H.W.L Poonja. I tillegg har han hatt yogalærer som Godfrey Devereux. Alexanders budskap i sin undervisning er å utfordre den enkelte til å søke innover og finne sin indre awareness, sin indre stemme og sitt sanne hjerte. Ikke å slavisk følge et system eller en lærer, men å finne en lære som resonnerer med din egen indre stemme. 


Alexander Teerth Skari har også Bachelor i fysioterapi og har ulike ledelses utdanninger innen vestlig retninger. 


Kurset ledes av Alexander Teerth Skari
Han er også Grunder av PUST yoga og er kjent fra TV2 . Han har praktisert yoga i over 25 år.

Alle kurs på tirsdager ledes av :
.  
Lærer : Alexander Teerth Skari, Kurset går alltid over 8  ganger, og varer i 1,5 time.
Pris :  Første kurs kr 2000,-
          Fra andre kurs kr 1700.-
Sted : Herregårdsveien 12 a , 1168 Oslo. Ljan, Nordstrand. 

Påmelding send mail til: [email protected] Les vilkår for bestilling kurs. ring 91601441 for samtale med Alexander PUST yoga med Miriam 

Det vil være myke og rolige timer med fokus på å finne indre ro, stressmestring, pust, trygghet, selvkjærlighet og å være mindful. Vi lever i en svært hektisk hverdag og da er det desto viktigere med et avbrekk der du kun fokuserer på deg selv og din pust. 

Miriam er elev av Alexander Teerth Skari og er fremdeles hans elev.


Timene vil variere fra gang til gang med tanke på intensjon for timen og intensitet. Men timene vil passe alle nivåer, også nybegynnere. 

Jeg skal holde to kurs på Ljan i Oslo


KURS 1: Yin Yoga. Rolige timer der vi jobber med å tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Hver posisjon vil holdes mellom 2-5 minutter og vil derfor gi slipp på mye spenninger og være energigivende. I Yin timene vil jeg også ha fokus på pust/pranayama, meditasjon, yogaøvelser, release og mantra. Hver time vil ha ulik intensjon for indre vekst og ro. 


KURS 2: Yin Yoga. Rolige timer der vi jobber med å tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Hver posisjon vil holdes mellom 2-5 minutter og vil derfor gi slipp på mye spenninger og være energigivende. I Yin timene vil jeg også ha fokus på pust/pranayama, meditasjon, yogaøvelser, release og mantra. Hver time vil ha ulik intensjon for indre vekst og ro. 


 Du er hjertelig velkommen. 

Alle kurs på Mandager ledes av :


Lærer : Miriam Moholdt Håkensen
Kurset går over 8  ganger, og har en varighet på 1.5 time.
Pris :  Første kurs kr 2000,-
          Fra andre kurs kr 1700.-
Sted : Herregårdsveien 12 a , 1168 OsloPåmelding send mail til:[email protected] Les vilkår for bestilling kurs.