91601441

©2018 by www.pustyoga.com. Proudly created with Wix.com

Behandling

Empower Your Mind

PUST og  energi balansering

Behandling som tar utgangspunkt i låse opp i undertrykkede følelser via pusten. Behandlingen foregår på benk og gjennom samtaler, bevisstgjøring, massasje, fysioterapi og osteopati med fokus på respirasjonsmuskulatur . Dette for å balansere det autonome nervesystemet i kroppen. Lider du av angst. depresjon. negativet tankemønstre, sinne , søvnløshet, uro, ME, ryggproblemer og ønsker å jobbe med å finne årsakene til at problemene til stadighet kommer tilbake ? Dett er en holistisk terapiform som ønsker å gå i roten for å finne årsakene til at  dine problemer til stadighet kommer tilbake.

Pris 495 for 25 min

Pris 995 for 50 min 

Holistisk coaching

Alexander har holdt på med indre arbeid i 35 år og setter nå opp coaching for de som ønsker å ha en samtalepartner på en dyp og høyt nivå som kan speile egne prosesser. Har du ulike utfordringer så ønsker han å støtte deg til å våge å gå dine prosesser uavhengig av ytre eller indre fordømming.

Alexander har også bygd opp et eget senter samt ulike bedrifter og eiendommer så han hjelper også til med å nå dine mål på det fysiske planet om det er det du trenger. Alexander er dogmefri og ønsker å hjelpe deg til å finne friheten til å  være den beste utgaven av deg selv.

. Det være seg helse eller økonomi Alexander har hatt åndelige lærere som Lege.: Deepak Chopra,  samt Vasant swaha, mm

Når det gjelder affirmasjons arbeid og law of attraction har han deltatt på kurs med Tony robbins

Pris : 1200 per time

Har man dårlig råd/ hjemløs så kan man søke om å få coaching gratis. Eventuelt at man hjelper til med andre aktiviteter.

Pust  yoga og meditasjo

lær Pust yoga og meditasjon
Pris 1000 kr per klokketime