Tittel

Klikk her for å redigere undertittel

Hvem er vi 

Påmelding send mail til [email protected] Vi har hatt problemer med mail i perioden fra 23.07.2018 og vi har fremdeles problemer : Vistaprint jobber med å finne ut av årsaken, så send derfor en sms til 91601441 for påmelding 

Alle kurs har en varighet på 1.5 time
Les mer om lærere og kurs underALEXANDER TEERTH SKARI


Fysioterapeut, HMS rådgiver og grunder av PUST yoga.

Han har over 25 års erfaring med Yoga og meditasjon. Han er hovedlærer i PUST yoga. 


Grunder Alexander Teerth Skari er elev av Vasant Swaha, elev av Osho samt elev av Sri H.W.L Poonja. I tillegg har han hatt yogalærer som Godfrey Devereux. Alexander sitt budskap i sin undervisning å utfordre den enkelte til å søke innover og finne sin indre awareness, sin indre stemme og hjerte. Ikke slavisk å følge et system eller en lærer, men å finne en lære som resonnerer med sin egen indre stemme. 


Alexander Teerth har også Bachelor i fysioterapi og har ulike ledelses utdanninger innen vestlig retninger. PUST yoga er en yoga retning hvor øst møter vest. Hvor meditasjon og kontemplasjon og er like viktige som aktivitet og handling. 


Alexander har en historie med ulike lidelser som PUST yoga har hjulpet han med. Pust yoga er derfor skapt ut i fra egne erfaringer knyttet til helse. Alexander brenner for å hjelpe mennesker som har ubalanse i kropp eller sinn.MIRIAM MOHOLDT HÅKONSEN


Yoga multistyle 200Hours. Kashish Yoga, India. 


For 4 år siden fikk Miriam kyssesyken som førte til kronisk utmattelsessyndrom. På den tiden studerte hun juss og levde et svært hektisk og stressende liv. Hun var ikke veldig lykkelig heller, snarere tvert imot. Hun fulgte ikke hjertet sitt og kjørte seg selv i mer og mer feil retning. Helt til den dagen det var umulig. Nå sa kroppen stopp, og alt raknet.


Sykdommen skulle vare i 3 lange år. Og den førte med seg angst, depresjon og et ønske om å ikke lenger leve. Og det var her Miriam sin vei til å bli yogalærer startet. 


Da kroppen og psyken sviktet måtte hun søke til noe annet. Hun begynte å meditere hver dag og leste bok på bok om selvutvikling, meditasjon og mindfullness.

Og for Miriam var dette rett og slett redningen. Redningen fra ønsket om å ikke ville leve lenger.


Etter 3 år var kroppen blitt mye bedre. Men hun slet fortsatt med angst, depresjon og søvnproblemer. Da bestemte hun seg for å starte med Yoga hos Alexander. Og det angrer hun ikke et sekund på. Det er faktisk en av de beste avgjørelsene hun noen gang kunne ha tatt. Han hjalp henne så utrolig mye og inspirerte henne til å bli yogalærer selv.


Miriam har nå et brennende ønske om å hjelpe andre mennesker. Hjelpe mennesker med å finne ro og trygghet i seg selv. Hjelpe mennesker til å elske seg selv. Hjelpe mennesker til å være lykkelige og følge hjertet sitt!


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.

Kontaktinformasjon

PUST yoga

Phone: 

Email: [email protected]

Hours of Operation

Mon-Fri: 9-5pm

Sat: 10-4pm

Sun: Closed

Address

Herregårdsveien 12 a

1168 Oslo