91601441

©2018 by www.pustyoga.com. Proudly created with Wix.com

Oversikt av timer på PUST

"Ro er bare et åndedrag unna"

      Alexander Teerth Skari

Mandager  1930-2100  PUST YOGA  -Rolig Yoga med fokus på restitusjon 


Tirsdager kl 1800 PUST vinyasa . Noe mer fysiske øvelser for å tøye ut stress kroppen å bli mykere 

Tirsdager kl 20-2130 rolig PUST yoga,  med fokus på å integrerer pust og bevegelse i en god flyt samt meditasjon

Alle kurs går over 8 uker og man kjøper alltid et kurs - Prisen er 2100 per kurs.

Påmelding send sms til 91601441- all påmelding er bindenede. 

 

PUST yoga- rolig yoga

 Hver mandag kl 1930-2100

Dette er rolig restorativ yoga, som betyr yoga for å hente nye krefter. Den er rolig og det er fokus på å kunne slappe dypt av. Det er også fokus på Yama og Niyama som er leveregler om hva som ofte gjør at vi presser oss for hardt eller ikke lytter, eller holder pusten i hverdagen. PUST yoga ønsker å kunne hjelpe den enkelte til mestre og skape et liv mer i harmoni med seg selv og samfunnet rundt oss. Derfor er Yama og Niyamaene også viktige i hver time. Det betyr at man ikke bare har asana praksis og der slutter yogaen. Asanaenen er 1av 8 kroppsdeler av Yogaen. så Yoga kun som trening gir elite innsikt i årsakene til ulike ubalanser og lidelser i livet.

Dette kan ikke kalles yoga da en Yogi betyr en som er integrert. En som er integrert i forening mellom awarness/conciusness, pust og kropp. Ene som har jobbet seg igjennom vanskeligheter og smerter og blitt en annen person. Dette kan være negative tankemønstre eller annet. Vi brukes også ulike Pusteøvelser  som kalles Pranayama. Lærer Alexander Teerth Skari har holdt på med Yoga og Selvutvikling i mer enn 35 år. 

PUST Yoga- The way of Zen

Hver tirsdag fra kl 20.00-21.30

The way of Zen ,This  is the way of breath and the way  of posture. We also use YOGA with focus on posture and alignment. This is a way to reach a higher consiunsess 


PUST yoga kan hjelpe deg til å finne større ro, sannhet, ærlighet, selvfølelsen og respekt i deg  selv.


Du vil lære teknikker for å stoppe sinnets grubleri for fremtid og fortid. Deretter bruker vi øvelser og release til å åpne opp kroppen og å frigjøre det negative stresset som har satt seg i kroppen. Teerth sine klasser sine timer er har fokus på å få tilgang til en dypere forståelse om hvem man er og gir en meget dyp ro. Du vil også få dypere innsikt i pustens mysterium og hvordan ulike pusteteknikker kombinert med yoga kan gi økt energi, i kropp og sinn samt kome tilbake til seg selv.


Det brukes Zen filosofi for å komme dypere inn bak alle masker og bak alle tanker og ideer. Der hvor stillheten kan romme deg og du kan finne sann restitusjon og fred. Meditasjon bortlæres også i disse timene.

PUST release, dynamic meditation.

Følg med på Facebook. Ofte en lørdag i mnd

PUST zen fighter

Fredag kl 1530
Tung fysisk trening med fokus på kickboksing. Det blir gjennomført tøyninger og meditasjon i slutten av treningen.Dette er selvforsvar og blir kun lært bort mot at man sverger å aldri benytte seg av selvforsvar annen enn til selvforsvar. Alexander har erfaring fra boksing og kickboksing samt kampkunst.

PUST Vinyasa Yoga

Hver tirsdag kl 18 00

Fysisk yoga med fokus på asana praksis og flyt .