91601441

©2018 by www.pustyoga.com. Proudly created with Wix.com

PUST yoga utdannelse

Pust betyr vind eller ny luft men ordet er også knyttet til en ny ånd på hebraisk. En ny start. En ny giv.

Pust Yoga means Breath yoga. Are you looking for a yoga education this may be what you are searching for. Contact me on mail and i will send you information in english.


PUST utdanner deg innen PUST systemet men det viktigste er at du får en forståelse om din vei, eller ditt dharma. Ofte åpner Dharma seg ved å gå denne utdannelsen. Jeg selv fikk åpnet min forståelse om min vei/dharma gjennom lærer Vasant Swaha. Dette er noe som jeg over tid har skjønt har betydd veldig mye for meg. 

Står du fast i livet, eller trenger litt vind under vingene så er dette utdannelsen for deg. PUST yoga kombinerer østlig visdom med Vestlig forståelse av nervesystemet og kroppen. 

PUST yoga utdannelsen har fått mange til å starte egne yogaklasser, egen praksis eller PUST yogaklasser rundt i Norge. Noen har egen praksis andre følger PUST praksisen og deltar aktiv i vår felleskap, Andre velger å stå mer utenfor. Det er plass til alle. 

Hovedlærer er Alexander Teerth Skari, han er tidligere sanyasin av Vasant Swaha. Han har drevet med yoga, meditation siden 1993. 

 Teerth betyr bro eller stille vann.

Jeg håper å hjelpe mennesker å transcendere fra det lille sinnet, fra egoet og over i det store sinnet- tilbake til sitt natrulige sinn, og gjennom dette vil visdom, styrke og mot vokse frem. Styrke til å gå din vei, følge din indre vei

utdanningen går over 4 helger. 

Prisen er 19900 kr 


Grunnutdanningen inneholder følgende: Vi bruker alle de 8 armene eller limbs som er karakteristisk for yoga. Det blir fokus på ASASNAER, PRANAYAMA, NIYAMA, YAMA, SUKHA, Konstentrasjon i øvelsene og SAMADHI. 

Pust yoga har i tilegg fokus på Zen lære og meditasjon. 

1) Kroppscanning og PUST skanning, PUSTE sirkel. Du lærer om det autonome nervesystem, anatomi og nervesystemets oppbygging. Her vil også Zazen meditasjon læres.

2) Hvordan påvirker ulike PUSTE teknikker kropp og sinn.
Likevektsmedodikk, energiforståelse, visdomsforståelse,

3) Dyp innføring i energiforståelse og hva som skjer i kropp og nervesystem når når du gjør PUST yoga. Du vil få opplæring i hvordan HRV Heart rate variable påvirkes via pusten samt en dyp forståelse rundt PUSTEN samt nyere forskning om PUSTEN.

4) Takknemlighetsøvelser og øvelser for å styrke den nevrologiske broen mellom hjerte og hjernen. Denne blir ofte brutt når man har vært stresset, hatt angst eller følt seg ulykkelig. Vitenskapelig dokumentert. Men du vil også få en forståelse av at smerten og problemer er kilden til å bevege deg mer mot ditt DHARMA,

5) Dype samtaler om livet og det å finne en vei videre. Finne sitt Dharma og å våge å bevege seg i den retningen. Det å våge å være ydmyk for smerten og hva den forteller er viktig i dett arbeidet. Det å ha en lærer i denne sammenhengen er også viktig da egoet fort slår inn 

6) Asanaer og zazen meditasjon. Hovedfokus - Liggende og sittende asanaer i grunnutdanningen samt solhilsen 

7) Analytsisk refleksjon-samt samtaler med lærer om sin egen utvikling i forhold til å finn indre ro, og styrke til å gå sin vei.Ønsker man oppfølging  under egen praksisperioden så koster dette 500.- per time med lærer.

I tillegg kommer 200 kr i lunsj per helg 

Overnatting er mulig i dobbeltrom, singelrom. Be om prisen send sms til 91601441


Påmelding :sendes alexander.skari@icloud.com