-
 
Alexander Teerth Skari
 
Fysioterapeut, Pusteterapeut, yogainstruktør, forfatter,yogalærer, kunstner og coach
 


 
Alexander Teerth er utdannet fysioterapeut fra Mensendieck Høgskolen i OSLO 
 
Alexander har 30 års erfaring med Yoga og har utviklet en terapi metode som kalles pusteintegrering.  Han har 30 års fartstitid innen yoga og meditasjon. Han er også opphavsmannen av PUST YOGA som rettning. Noen av Lærerene som han mottatt  undervisning fra er :
  
 Vasant Swaha,George devereaux, SRI Chinnon og Deepak Chopra

Han har hatt  lærere fra  både vestlig tradisjon og Østlige tradisjoner.  Yoga praksien hans variere fra Dynamisk Hatha yoga / til rolige og meditative yoga former. I tilegg bruker han OSHO meditasjoner også. Han har selv kurert seg fra mange ulike lidelser.  Detter er fokus i hans undervisning og lærer utdannelse å bruke smerten og problemene sine til ny vekst.

PUST Metoden er basert på dette arbeidet. Alexander har også jobbet med PUST med Sara Nordenstam som tok OL bronsje i 2011 i  Svømming 
  
Han har grunnlagt PUST yoga, som kombinerer østlig og vestlig tankegang. Han har en vestlig faglig bakgrunn innen fysioterapi og interesse i nervesystemet. PUST yoga har derfrt stor fokus på nervesystemet og PUSTEN  I tilegg har han hatt østlige mestere innen østlige tradisjoner  som Vasant Swaha.  Vasant swaha er elev av OSHO og elev av Ramana Maharshi og SRI H. W.L POONJA.

Alexander Teerth Skari kombinerer sin visdom  både fra vesten og østens lærere i sitt arbeid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint